Ποιοι Είμαστε – Κληρονομιά

 

Η πατρογονική μας κληρονομιά

To εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής μας παράδοσης εδώ και έναν περίπου αιώνα. Η ενασχόληση με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιόλαδου δεν είναι απλώς μία επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι η κληρονομιά μας. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, με σεβασμό, όραμα και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Η πατρογονική μας κληρονομιά

To εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής μας παράδοσης εδώ και έναν περίπου αιώνα. Η ενασχόληση με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιόλαδου δεν είναι απλώς μία επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι η κληρονομιά μας. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, με σεβασμό, όραμα και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.


Οι ρίζες μας


Το σήμερα

Οι πιστοποιήσεις και τα βραβεία μας

Πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ελιάς.

  • Διάκριση στις 29 Μαΐου 2020
  • Διάκριση στις 28 Ιανουαρίου 2021

Βραβείο Ολυμπία Υγεία και Διατροφή ως Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής περιεκτικότητας σε φαινόλες. Τα βραβεία απονέμονται για την παραγωγή ελαιόλαδου το οποίο πληροί ή υπερβαίνει τις επίσημες προϋποθέσεις ισχυρισμού υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Βραβείο Ολυμπία Χάλκινο 2019-2010
  • Βραβείο Ολυμπία Ασημένιο 2020-2021

Βραβεία Μεσογειακής Γεύσης Mediterranean Taste Awards για τα προϊόντα μας.

  • Yannos Αρωματικό Ελαιόλαδο με Δεντρολίβανο – ΧΡΥΣΟ 2021
  • Yannos Αρωματικό Ελαιόλαδο με Τσίλι – ΑΣΗΜΕΝΙΟ 2021
  • Yannos Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο – ΧΑΛΚΙΝΟ 2021

H αποστολή μας

Διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια, την πίστη, την υπομονή και την επιμονή προς έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο: να παράγουμε κάθε χρόνο με κάθε σοδειά ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτατης ποιότητας.

Η δέσμευση μας για ποιότητα

Ακολουθούμε αταλάντευτα μια φιλοσοφία ολικής ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την καλλιέργεια της ελιάς και τη συγκομιδή των καρπών, μέχρι την έκθλιψη τους, τη συσκευασία και τη διάθεση του ελαιόλαδου στην αγορά.

Ο στόχος μας

Κάθε μας προσπάθεια έχει ως σκοπό να φτάνει στο πιάτο σας ένα αγνό ελληνικό προϊόν ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Λίγα λόγια για τον τόπο μας

Τρίκαλα Κορινθίας

Τα Τρίκαλα Κορινθίας βρίσκονται 24 χιλιόμετρα από το Ξυλόκαστρο σε υψόμετρο 900 μέτρων και αποτελούνται από τρία γραφικά χωριά: τα Άνω, τα Κάτω και τα Μεσαία. Η πανέμορφη διαδρομή είναι πραγματικά απολαυστική!

Η φινετσάτη και επιβλητική αρχιτεκτονική, με τους ψηλούς πύργους, τις βαριές σιδερένιες πόρτες και τα αρχοντικά οικοδομήματα έδωσε στα Τρίκαλα το όνομα «αρχοντομαχαλάς» κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας. Δυστυχώς μόνο ελάχιστα από αυτά τα κτίρια σώζονται.

Σήμερα είναι ένας παραδοσιακός οικισμός με ωραία κτίσματα, και θα δείτε πολλά παλιά γραφικά σπιτάκια που έχουν μετατραπεί σε ξενώνες χωρίς έχει αλλοιωθεί ο παραδοσιακός τους χαρακτήρας.

Η κεντρική πλατεία θεωρείται από τις πιο γραφικές πλατείες της Ελλάδας, πετρόχτιστη και με δύο «υπερήλικες» πλατάνους που σας περιμένουν να απολαύσετε το γεύμα ή τον καφέ σας κάτω από τα κλαριά τους.